z

Virtual Assistant

Heeft u nog geen kantoor en is een goede secretaresse nog onbetaalbaar voor u? Dan is de virtual assistant de oplossing! U kunt mij op virtual basis al inhuren vanaf 5 uur per week. Dit is de perfecte manier voor kleine en startende ondernemers en ZZP-ers om toch die ondersteuning te krijgen die u nodig heeft. U hoeft op deze manier geen dienstverband aan te gaan en iemand aan het werk te houden en kunt u rustig doorgroeien.

Een virtual assistant ondersteunt en ontzorgt u vanuit haar thuiskantoor en kan zo verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Zelfs buiten kantooruren is ondersteuning mogelijk. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het beantwoorden van uw telefoon, agenda planning, email beheer, data bestanden opschonen en uw blog, website of facebook pagina bijhouden, aanbevelingen en referenties voor u opvragen of relatiegeschenken regelen.

Een goede virtual assistant is commercieel en denkt mee met uw groeiend bedrijf. Ook is zij uiterst precies en gestructureerd en online heel handig (social media zoals LinkedIn, facebook, twitter, Wordpress).

Wilt u graag proberen of een virtual assistant iets voor u is? Bel of mail mij dan voor meer informatie: vivi@justsecretary.nl of bel 06-50668270.