z

Referenties

Mijn referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Aanbevelingen

"Vanuit mijn functie als sectormanager Publiekszaken is een intensieve samenwerking met de directie vereist. Om dit goed te laten verlopen is de accurate en discrete inzet van een management assistent een vereiste. Vivi heeft veelvuldig bewezen hiertoe goed in staat te zijn en beveel haar dan ook van harte aan."

Jorden Hagenbeek, Sectormanager Publiekszaken, Van Gogh Museum

"Dat Vivi vaker terugkomt bij bedrijven waar zij eerder heeft gewerkt zegt alles over haar fantastische bijdrage. Vivi heeft maanden op top niveau geassisteerd, vanaf het begin als volwaardige collega binnen ons team. Zij heeft het talent om de afwezigheid van een ervaren medewerker geruisloos te overbruggen. Haar aanwezigheid heeft tevens nieuwe inzichten meegegeven. Trefwoorden voor Vivi: professioneel, accuraat, initiatiefrijk en hoog werktempo."

Eleonora Janssen, Verkoop Directeur Spot, SBS Broadcasting

"Gezien de snelle groei van onze organisatie zijn de activiteiten van de Officemanager zeer veelzijdig en is het van belang dat hier op een goede wijze structuur aan wordt gegeven. Vivi heeft ons daarbij goed ondersteund. Als een van haar belangrijkste krachten zien wij de vasthoudendheid om zich zeer gedreven te verdiepen in onderwerpen waarover mogelijk nog onvoldoende kennis aanwezig is, waarna zij gedegen oplossingen vindt. Vivi hebben wij ervaren als een plezierige en collegiale interim collega. Mochten wij in de toekomst wederom behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning dan zullen wij zeker weer een beroep doen op Vivi." Klik hier voor het hele getuigschrift.

Suzan Kleijn, Directeur, Amerborgh Nederland

"Vivi heeft als interimmer een aantal maanden op onze Juridische Afdeling gewerkt.
Ze is een hele goede secretaresse die zich binnen een paar dagen volledig in de materie weet in te werken. Ze handelt de zaken punctueel en accuraat af. Door haar opleiding en ervaring is ze zeer goed in staat om naast haar secretariële werkzaamheden ook nog andere inhoudelijke werkzaamheden te verrichten. Ze heeft zeer goede kennis van diverse computerprogramma's. Daarnaast is ze een hele prettige en gezellige persoon om mee samen te werken. Wij zullen haar missen."

Sabine Hoogenbosch, Hoofd Juridische Zaken, SBS Broadcasting

"Vivi is een fijne persoonlijkheid met een integere professionele werkmentaliteit. Tijdens onze samenwerking bij Amerborgh Nederland toonde Vivi inlevingsvermogen, knap timemanagement en gevoel voor verhoudingen. Zij werkte zich snel in in de materie en kreeg direct het vertrouwen van de directie. Vivi is een Management Assistente met inhoud en klasse."

Nicole Roquas, Interim Recruiter, Amerborgh Nederland

"Gedurende haar opdracht bij onze B.V. heeft Vivi altijd blijk gegeven van grote inzet en veel enthousiasme voor haar werk. Wij hebben Vivi leren kennen als een dame die weet wat ze wil. Ze is in het bezit van een echt "secretaressehart". Ze weet van aanpakken en zal niet schromen je ergens mee te helpen. Ze staat altijd voor anderen klaar en niets is haar te veel." Klik hier voor het hele getuigschrift.

Hennieke Meesters - Pol, Human Resources, Jones Lang LaSalle

"Vivi is een prettige persoonlijkheid en verstaat haar vak zeer goed. Zij wist zich direct aan te passen aan de cultuur van een advocatenkantoor en functioneert daardoor als een echte professional. Haar communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk zeer goed. Zij doorziet processen en maakt dit snel eigen. Vivi is uiteindelijk één maand bij ons werkzaam geweest, maar heeft zich uitermate nuttig weten in te zetten. Bij een volgende interim behoefte twijfel ik dan ook niet om haar te bellen."

Stephanie van der Meijs, HR Adviseur, Lovells LLP